Houten akoestisch paneel – Natuurlijk eiken – Blank MDF – 2780x600x20 mm

99,95

OLAV PANELS houten akoestisch paneel (zowel wandpaneel als plafondpaneel) voor het creëren van een stijlvolle lattenwand of houten plafondbekleding. Mooi Scandinavisch design met een moderne en natuurlijke uitstraling van natuurlijk eiken. Deze akoestische panelen voorkomen galm en dragen bij aan de verbetering van de akoestiek van de ruimte.

Vul hieronder eventueel de lengte en breedte in van het te bekleden oppervlak om automatisch het aantal benodigde akoestische panelen in te vullen.

Levertijd 3 weken.

Tijdelijk niet leverbaar

Artikelnummer: NEBMDF01 Categorieën: ,

Beschrijving

OLAV PANELS houten akoestisch paneel (zowel wandpaneel als plafondpaneel) voor het creëren van een stijlvolle lattenwand of houten plafondbekleding. Mooi Scandinavisch design met een moderne en natuurlijke uitstraling van natuurlijk eiken. Deze akoestische panelen voorkomen galm en dragen bij aan de verbetering van de akoestiek van de ruimte. De basis van het geluiddempende houten paneel bestaat uit een 9 mm dik (totale afmeting van het paneel: 2780x600x20 mm) zwart vilt, verkregen uit een kunststofrecyclingproces. Het materiaal is gecertificeerd volgens de eisen van GRS (Global Recycle Standard). Houten akoestische panelen bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

De houten latten bestaan uit 10 mm dikke MDF strips. De MDF-strooklengte is 2780 mm, breedte 30 mm. De houten latten hebben een onderlinge afstand van 10 mm.

De akoestische panelen van Olav Panels hebben een brandwerendheidsklasse B-s1, d0.

Het gewicht van 1 akoestisch wandpaneel / plafondpaneel  bedraagt 12 kilo.

De panelen worden vervaardigd van duurzame materialen en productie vindt plaats in de EU.

Kleur/uitvoering paneel: natuurlijk eiken met blank MDF en zwart vilt .

Voordeligste akoestische houten panelen per m2.

Extra informatie

Afmetingen 278 × 60 × 2 cm
Kleur

Eiken

Materiaal latten

Blank MDF

Vilt

Zwart vilt (GRS gecertificeerd)

High Tack Montagekit

Deze High tack montagekit is de perfecte kit om onze akoestische houten panelen mee aan de wand of het plafond te monteren.

Meer informatie & bestellen…

Download de montagehandleiding (pdf)….